Hvem er vi?

S Marketing og Event er et full service eventbureau. Vi er med hele vejen, uanset om arrangementet er til 100 eller 1.000 mennesker. Vi sikrer glade kunder, medarbejdere og gæster. Derudover har vi base i Aarhus, men opererer i hele landet. Vores team har et utrolig højt serviceniveau og vores erfaring strækker sig over alt fra firmafester og teambuilding til større kongresser og messer.

01. Events

Vi har mere end 15 års erfaring med alle typer af events, alt fra firmafester, receptioner, seminarer over flere dage, teambuilding, udlandsture osv. Vi ser det som vores opgave, at sikre det perfekte arrangement.

02. Firmafester

Gennem årene har vi lavet et hav af firmafester for store og små virksomheder. Temaerne har været ekstremt forskellige, men fælles for alle festerne er, at de har været hyggelige, intime og sjove.

03. Seminarer

For flere meget store danske kunder har vi de seneste 7 år leveret flere seminarer over alt fra 1 til 4 dage. Vi er med i ideudviklingen og bruger vores erfaring og viden om, hvad der giver det perfekte seminar.

04. Teambuilding

I en virksomhed er det ekstremt vigtigt hele tiden at motivere og udvikle sine medarbejdere. Gennem vores store netværk har vi adgang til alle former for teambuilding, til vands, til lands og i luften.

05. Udlandsrejser

Kunde- eller medarbejderarrangementer behøver ikke altid være i Danmark, ofte kan for samme økonomi udvide oplevelsen i et andet land.

06. Receptioner

Maden, drikkevarerne, underholdningen og oplevelsen skal være unik. Det handles om lys, dufte og lyde og det skal helst være anderledes end det plejer. Ja, det koster en smule mere, men til gengæld er effekten markant større.

 “Vi er med hele vejen”